دانلود جزوه و پاورپوینت و مقاله طرح درس

ppt روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

ppt روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

ppt -روشهای-مختلف-انجماد-زدائی-در-فرآورده-های-دریائیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : ppt
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 29 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
): Thawing تعریف انجماد زدائی (
افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد
در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند . اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.

 

دانلود فایل

برچسب ها: ppt روشهای مختلف انجماد زدای در فرآورده های دریای , روشهای مختلف انجماد زدای در فرآورده های دریای , دانلود ppt روشهای مختلف انجماد زدای در فرآورده های دریای , روشهای , مختلف , انجماد , زدای , در , فرآورده , های , دریای , ppt ,

[ بازدید : 11 ]

[ سه شنبه 18 مرداد 1401 ] 9:23 ] [ دیجیتال مارکتر | غلام سئو ]

[ ]

ساخت وبلاگ
بستن تبلیغات [x]